Juridisch specialisten binnen meerdere rechtsgebieden

Zit u met een juridisch vraagstuk of zoekt u juridische vertegenwoordiging? Aarzel niet en neem contact op met Advocatenkantoor Aldenhoven & Laatsman in Oss, bel 0412-450104. Binnen verschillende rechtsgebieden helpen wij u graag verder en staan u terzijde.

Contractenrecht

Geregeld komt het voor dat afspraken in contracten en overeenkomsten niet of niet volledig worden nageleefd. Rechtsbijstand van een advocaat is dan van groot belang om een vuist te maken. Nog beter is om problemen te voorkomen door uw contracten vooraf door ons te laten beoordelen of opstellen.

Algemene Voorwaarden

Als ondernemer wilt u uw aansprakelijkheid beperken, wanbetalers voorkomen en verantwoord zaken doen. Goede algemene voorwaarden zijn daarbij onmisbaar, want deze bieden rechtszekerheid en voorkomen conflicten. Laat daarom uw algemene voorwaarden opstellen dan wel controleren door Advocatenkantoor Aldenhoven & Laatsman.

Personen- en familierecht

Personen- en familierecht is een breed rechtsgebied en heeft alles te maken met menselijke relaties. Het richt zich vooral op geboorte, afstamming, huwelijk en echtscheiding. Om deze reden is goed inzicht in dit rechtsgebied belangrijk. Met de ervaring en kennis van de advocaten van Advocatenkantoor Aldenhoven & Laatsman zien wij er op toe dat een procedure op de juiste wijze verloopt.

Mediation

Bij mediation is het de taak van onze advocaten om als neutrale en onafhankelijke mediator een conflict tussen partners op te lossen. Doel hierbij is om u en uw partner efficiënt door het proces te begeleiden om zo samen tot een werkbare oplossing te komen. Alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant, die we zorgvuldig voor u opstellen.

Strafrecht

Dagvaarding ontvangen? Aldenhoven & Laatsman advocaten staan u graag bij in alle soorten strafzaken. Als strafrechtspecialisten zijn wij volledig op de hoogte van alle aspecten in het strafrecht en bent u gegarandeerd van persoonlijke ondersteuning en vakkundige begeleiding. Iedere strafzaak, klein of groot, vormt een uitdaging om te verdedigen.

Arbeidsrecht

Advocatenkantoor Aldenhoven & Laatsman is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wij geven juridisch advies en ondersteuning aan zowel werkgever als werknemer over zaken als: individueel of collectief ontslag, arbeidsongeschiktheid, ziekte, reorganisaties en CAO’s. Neem contact op om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek door het contactformulier in te vullen of bel 0412-450104.

Incassozaken

Wanbetaling kost elke ondernemer jaarlijks veel geld. Om dit te voorkomen is incasso door een advocaat zeer effectief. Geef de vordering uit handen en wij sommeren de debiteur de hoofdsom plus rente en incassokosten binnen 10 dagen te voldoen. Bij geen gevolg worden juridische stappen ondernomen. 

Algemeen bestuursrecht

Bij een conflict tussen u en de overheid staan advocaten mr. R. Laatsman en mr. A. Aldenhoven u graag terzijde. Door op de hoogte te blijven van relevante jurisprudentie zijn wij altijd up-to-date met ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Maak gebruik van ruime ervaring, oplossingsgericht denken en directe aanpak om zo uw recht te halen.

Voor betaalbare juridische specialisten binnen verschillende rechtsgebieden

Neem contact op