ADVOCATENKANTOOR ALDENHOVEN Juridisch specialistenkantoor

Zit u met een juridisch vraagstuk of zoekt u juridische vertegenwoordiging? Aarzel niet en neem contact op met Advocatenkantoor Aldenhoven in Oss, bel 0412-450104. Binnen verschillende rechtsgebieden helpt het kantoor u graag verder.

Contractenrecht

Geregeld komt het voor dat afspraken in contracten en overeenkomsten niet of niet volledig worden nageleefd. Rechtsbijstand van een advocaat is dan van groot belang om een vuist te maken. Nog beter is om problemen te voorkomen door uw contracten vooraf door het kantoor te laten beoordelen of opstellen.

Algemene Voorwaarden

Als ondernemer wilt u uw aansprakelijkheid beperken, wanbetalers voorkomen en verantwoord zaken doen. Goede algemene voorwaarden zijn daarbij onmisbaar, want deze bieden rechtszekerheid en voorkomen conflicten. Laat daarom uw algemene voorwaarden opstellen dan wel controleren door Advocatenkantoor Aldenhoven.

Personen- en familierecht

Personen- en familierecht is een breed rechtsgebied en heeft alles te maken met menselijke relaties. Het richt zich vooral op geboorte, afstamming, huwelijk en echtscheiding,  alsook op alimentatie, omgangsregelingen en boedelverdelingen. Om deze reden is goed inzicht in dit rechtsgebied belangrijk. Met de ervaring en kennis van Advocatenkantoor Aldenhoven verloopt alles zoals het hoort. 

Mediation

Bij mediation is het de taak om als neutrale en onafhankelijke mediator een conflict tussen partners op te lossen. Doel hierbij is om u en uw partner efficiënt door het proces te begeleiden om zo samen tot een werkbare oplossing te komen. Alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant of vaststellingsovereenkomst. 

Strafrecht

Dagvaarding ontvangen? Advocatenkantoor Aldenhoven staat u graag bij in alle soorten strafzaken. Dit geldt ook op het gebied van Fiscaal Strafrecht. Mr. Laatsman is zowel afgestudeerd in Fiscaal recht alsook in Nederlands recht, zodat hij de aangewezen persoon is u hierin bij te staan. 

Arbeidsrecht

Advocatenkantoor Aldenhoven is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Hieronder te verstaan het geven van juridisch advies en ondersteuning aan zowel werkgever als werknemer over zaken als: individueel of collectief ontslag, arbeidsongeschiktheid, ziekte, reorganisaties en CAO’s. Neem contact op om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek door het contactformulier in te vullen of bel 0412-450104.

Incassozaken

Wanbetaling kost elke ondernemer jaarlijks veel geld. Om dit te voorkomen is incasso door een advocaat zeer effectief. Geef de vordering uit handen en wij sommeren de debiteur de hoofdsom plus rente en incassokosten binnen 10 dagen te voldoen. Bij geen gevolg worden juridische stappen ondernomen. 

Algemeen bestuursrecht

Bij een conflict tussen u en de overheid staat het advocatenkantoor Aldenhoven u graag terzijde. Door op de hoogte te blijven van relevante jurisprudentie blijft de advocatuur altijd up-to-date met ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Maak gebruik van ruime ervaring, oplossingsgericht denken en directe aanpak om zo uw recht te halen.

Voor betaalbare juridische bijstand binnen verschillende rechtsgebieden

Neem contact op